Haemme korkeapaineruiskumaalaria töihin Sipooseen

Ota yhteyttä

Mik-Rip Teräs Oy on erikoistunut teollisuusmaalaukseen. Meiltä hoituu osaavasti teräksen pintakäsittelytyöt ja teräksen puhdistus teräskuulasinkouksella. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Sipoossa.

Yrityksessämme työskentelee ammattitaitoisia korkeapaineruiskumaalareita, jotka maalaavat tarkasti niin pienet kuin suuretkin teräskappaleet. Käytössämme on laadukkaat ja kestävät uretaani- sekä epoksimaalit.

 

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään yrityksemme korkeapaineruiskumaalarina, lue lisätietoja tältä sivulta.

Oletko sinä etsimämme korkeapaineruiskumaalari?

Haemme motivoituneita korkeapaineruiskumaalareita työskentelemään osana ahkeraa tiimiämme. Korkeapaineruiskumaalari on erikoistunut metallituotteiden maalaamiseen.


Mikäli sinulla on alan koulutus tai työkokemusta metallituotteiden maalaamisesta, ota meihin yhteyttä ja hae paikkaa! Arvostamme erityisesti kokemusta erilaisten metallituotteiden maalaamisesta.

 

Työskentelemällä yrityksessämme pääset tekemään haasteellisia ja huolellisuutta vaativia työtehtäviä. Koska palvelemme asiakkaitamme nopeallakin aikataululla, työ vaatii myös ripeyttä ja tehokasta työskentelyä.

Ala kehittyy jatkuvasti, joten yrityksemme työntekijänä pääset kehittämään myös omaa tietotaitoasi metallituotteiden maalaamisessa ja teräsrakenteiden pintakäsittelytöissä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja kannustavan työympäristön. Pidämme työntekijöistämme ja heidän hyvinvoinnistaan aina hyvää huolta.


Työnkuvaan kuuluu myös pakkausta ja trukilla ajamista. Kokemus trukilla ajosta katsotaan eduksi, mutta sinun ei ole pakko olla tässä mikään ammattilainen.

 

Työhön vaaditaan Suomen kielen taito.

Työnhakulomake

Täytä työnhakulomake ja hae korkeapaineruiskumaalarin paikkaa Mik-Rip Teräs Oy:ssä Sipoossa. Käsittelemme kaikki työnhakulomakkeet luottamuksellisesti.

No file selected
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Yhteydenotot

Kiinnostuitko työskentelemään korkeapaineruiskumaalarina yrityksessämme Mik-Rip Teräs Oy? Lähetä meille työhakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Luemme jokaisen meille tulevan hakemuksen tarkasti.

Avoimen työhakemuksen ja CV:n voit lähettää Petri Mikkolalle.

Yhteystiedot: petri@mik-rip.fi

Puh.  040 046 2622

Perehdyttyämme hakemukseesi otamme sinuun yhteyttä.