Teräskuulasinkousta ja teräsraepuhallusta eri kokoisille teräsrakenteille Sipoossa

Ota yhteyttä

Mik-Rip Teräs Oy tekee teräskuulasinkousta ja teräsraepuhallusta Sipoossa. Pintakäsittelemiämme tuotteita toimitamme kattavasti ympäri Suomen. Palvelemme sekä eri alojen yrityksiä sekä yksityishenkilöitä asiantuntevasti ja pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla.

Yrityksemme on tehnyt teräksen pintakäsittelytöitä jo 1980-luvun alusta alkaen, joten voit luottaa osaamiseemme. Työskentelemme nopeasti, korkealaatuisesta työnjäljestä koskaan tinkimättä. Teemme myös teollisuusmaalaukset kilpailukykyiseen hintaan.

Soita meille ja kysy lisää palveluistamme!

Tehokasta teräskuulasinkousta teräksen puhdistukseen  

Teräskuulasinkouksessa teräskuulat puhdistavat teräksen tehokkaasti. Ne myös antavat hyvän tartuntapinnan maalille.

Teräskuulasinkouslinjastomme on uusittu vuonna 2008. Linjastolla voi singota 15 m pitkää, 1500 mm leveää ja maksimissaan 600 mm korkeaa terästä. Teräsrakenteet, jotka eivät mahdu sinkoon, puhdistetaan käsinpuhalluksella.

 

Erilaiset teräsrakenteet joutuvat usein kovalle kulutukselle ja niiden maalipinta alkaa ennen pitkää kulua. Varsinkin ankarat sääolosuhteet talvella kuluttavat teräsrakenteita. Asiantuntevasti tehdyllä

pintakäsittelyllä pystymme pidentämään teräsrakenteiden ikää. Meiltä saat niin pienten kuin suurempienkin teräsrakenteiden pintakäsittelytyöt. Tekniikkana voimme käyttää esimerkiksi teräskuulasinkousta tai teräsraepuhallusta. Osaavan käsittelymme jälkeen teräspinta on valmis maalattavaksi.

 

Kerromme mielellämme lisää teräskuulasinkouksesta ja muista palveluistamme. Ota yhteyttä!

Teräsraepuhalluksella hyvä tartuntapinta maalille  

Teräkset, joita ei voi puhdistaa singossa, puhdistetaan käsinpuhalluksella teräsraepuhalluskammiossa. Kammio on
läpiajettava ja mitoiltaan 6 m x 15,3 m. Kammion korkeus on 5,8 m. Ovien leveys on 4,9 m ja korkeus 5,1 m.

 

Teräsraepuhalluksessa teräksen pinnan karheuteen voidaan vaikuttaa erikokoisilla teräsrakeilla. Puhdistus on erittäin tehokasta ja teräsrakeella saadaan teräskuulan tavoin hyvä tartuntapinta maalille.

Teräsraepuhallus on myös ekologinen pintakäsittelymuoto, sillä teräsraetta voidaan käyttää uudelleen. Näin jätettä syntyy paljon vähemmän, kuin kertakäyttöisiä puhallusmateriaaleja käytettäessä. Pyrimme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman ekologisiin ratkaisuihin. Esimerkiksi maalauksessa käytämme ympäristöystävällisiä korkeakuiva-ainepitoisia maaleja.

Soita ja pyydä tarjous