Asiantunteva ja tarkka teollisuusmaalaamo Sipoossa

Ota yhteyttä

Jo toisessa sukupolvessa toimiva Mik-Rip Teräs Oy:n teollisuusmaalaamo tarjoaa palvelua pitkän työkokemuksen ja koulutuksen tuomalla varmuudella Sipoossa. Toimitamme pintakäsittelemiämme tuotteita ympäri Suomen.

Palvelumme on aina joustavaa ja asiakaslähtöistä. Kerromme mielellämme lisää monipuolisista palveluistamme. Ota yhteyttä!

Teollisuusmaalaukset korkealaatuisella työnjäljellä

Modernit ja teollisuusmaalaukseen erinomaisesti soveltuvat tilamme sijaitsevat Sipoossa. Hallissamme on kaksi maalauskammioita, teräsraepuhalluskammio, teräskuulasinkolinjasto sekä sinko- ja pakkaushalli. Tämän lisäksi ulkokatostilaa löytyy yli 600 m². Käytössämme on neljä etuhaarukkatrukkia, 2 x 3 tn ja 1 x 3,5 tn sekä 1 x 7 tn.

Kaksi läpiajettavaa maalauskammioitamme ovat mitoiltaan 6,5 x 15,3 m, korkeus 5,8 m. Ovien leveys on 4,9 m ja korkeus 5,1 m.

 

Maalaukset toteutamme ISO 12944 -ohjeen mukaan. Maalarimme
ovat koulutettuja ja kokeneita alan ammattilaisia, mikä näkyy korkealaatuisessa työnjäljessä. Meiltä saat tarvittaessa myös pintakäsittelypöytäkirjan
kalvonpaksuusmittauksilla.

Korkeapaineruiskumaalaus kaikenlaisille teräsrakenteille

Tarvitsetko korkeapaineruiskumaalaukselle osaavaa tekijää? Käänny meidän puoleemme! Meiltä saat korkeapaineruiskumaalauksen kaikenlaisille teräsrakenteille. Maalaamme niin pienet kuin suuremmatkin kappaleet tarkasti ja osaavasti ja teemme maalaukset kestävillä uretaani- ja epoksimaaleilla. Kaikki maalaus- ja pintakäsittelytyöt toteutamme luotettavasti, alan määräyksiä tarkasti noudattaen. Voit siis luottaa vastuulliseen ja ammattitaitoiseen työskentelyymme.

 

Meiltä löytyy myös luotettava yhteistyökumppani tekemään palosuojamaalauksia.

Soita ja kysy lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi teollisuusmaalauksesta. Meiltä saat laadukkaat palvelut aina kilpailukykyiseen hintaan.

Tavoitat parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Sipoon toimipisteellämme, mutta tuotteet toimitamme joustavasti ympäri Suomen.

Katso yhteystietomme